HIERONDER VINDT U EEN OVERZICHT VAN AL ONZE MOGELIJKE REINIGINGEN.

VINDT U HET NIET RAADPLEEG ONS DAN ZEKER.  WE VINDEN ALTIJD EEN OPLOSSING

ZANDSTRALEN EN NATSTRALEN

Alle straalwerken groot en klein.  Met onze mobiele straalmachine kunnen we overal stralen.  We beschikken over meer dan 50 meter darm om alle hoogtes en laagtes te bereiken.  Ook stralen we in ons atelier alle objecten zoals meubels, ijzer, staal enz... aan een zeer democratische prijs.

Voor meer info klik op particulier of industrie.

 

VACUUM REINIGEN VAN MUREN BINNEN EN BUITEN

Onze vacuum reiniger van Storch zorgt ervoor dat muren binnen en buiten perfect (met aanbrengen van product afhankelijk van het project) gereinigd worden.  Dit door middel van sterk straalwater.  Het water en vuil wordt onmiddellijk terug opgezorgen zodat er geen resten op de grond vallen.  Ideaal voor fabrieksmuren en gevels te reinigen.

VACUUM REINIGEN VAN EPOXY VEILIGHEIDSLIJNEN EN VLOEREN IN FABRIEK

We brengen een alkalische reiniger aan op de te bewerken oppervlakte of lijnen.  Deze worden daarna gestraald en het vet en oliĆ«en worden terug opgezogen en zijn de lijnen terug goed zichtbaar.  We brengen ook indien nodig nieuwe belijning aan.

VERWIJDEREN VAN GRAFITTI

We verwijderen alle grafitti en vetstift op elke ondergrond.  Doormiddel van droogstralen, zandstralen of hoge druk.  Onze krachtinge grafitti verwijderaars hebben reeds hun diensten bewezen.

VERWIJDEREN VAN MOSSEN EN GROENAANSLAGEN

Aanbrengen van anti-mos producten op gevels, terrassen, daken enz...  Daarna afspuiten onder hoge druk.  Ook met droogstralen kunnen we dit verwijderen afhankelijk van het project.

REINIGEN VAN STANDBEELDEN EN MONUMENTEN

Door middel van droogijsstralen worden standbeelden gereinigd zonder dat ze beschadigd worden.  Daarna kan een beschermingslaag met Nano techniek worden aangebracht.

ALLE OUDERWETSE DECAPEERWERKEN

Soms is het tradionele decapeerwerk nog van toepassing.  Door middel van schrapers en schuurwol wordt de verf verwijderd van hout of muren.

 

VACUUM REINIGEN VAN BRANDSCHADE

Na een brand is er een zeer sterke geur.  Na het aanbrengen van onze producten kuisen we het roet.  Dit kan op vloeren, wanden, meubilair enz..

Nadien kunnen we terug een speciale primer plaatsen zodat het klaarstaat om terug te schilderen.

PEEL2CLEAN - HEILIG-HARTSTRAAT 82-84 - 8800 ROESELARE - CHRISTOPHE@PEEL2CLEAN.BE - 0032/498876565

MEMBER OF WE PROTECT - WWW.WE-PROTECT.BE