HIERONDER ENKELE VOORBEELDEN MOGELIJK BESCHERMLAGEN.

CONTACTEER ONS ZEKER VOOR ANDERE BESCHERMLAGEN.  WIJ HELPEN U!

BRANDWEREND SPUITEN RF 30/60/120

HYDROFOBEREN

PLAATSEN VAN ANTI-GRAFFITI

Als 1 van de pioniers in het spuiten van brandwerende verf in België garanderen wij altijd de juiste laagdiktes.  Ook spuiten we brandwerende vernis.   Nadien wordt een brandattest voorzien voor uw verzekering.  Surf voor meer uitleg naar: www.we-protect.be

Feit: 40% van bouwschadegevallen heeft vocht als oorzaak.  Het tegengaan van vocht in de gevelconstructie behoort dus tot één van de belangrijkste beschermingsmethoden.  Wij maken uw gevels waterdicht ongeacht de ondergrond.

 

Na het verwijderen van de graffiti kunnen we een permanente beschermlaag plaatsen.  Bij een volgende bekladding is dit dan eenvoudige te reinigen.  Ideaal voor gemeentes en scholen.

ISOLEREND SCHILDEREN TEGEN BRANDGEUR

SCHILDEREN MET VOEDINGSATTEST

SPUITEN ZONREFLECTERENDE VERF

We plaatsen een isolerende grondlaag op basis van Schellakharsen met een ultrasnelle droogtijd. De verf verbergt en isoleert vlekken en kringen. De verf fixeert poederende ondergronden, sluit poreuze ondergronden af (droge muren, nieuw hout, pleisterwer.   Ideaal na een brand om de geur weg te nemen.   ken).

U hebt de voedingscontrole over de vloer gehad.  Indien een voedingsattest gewenst is kunnen we een transparante laag aanbrengen op de ondergrond.  Deze laag is voedingsgekeurd.  Ideaal voor koelcellen, keukens, laboratoriums enz...

 

Verhindert opwarming van het oppervlak door lichtweerkaatsend effect van de aluminiumplaatjes in de coating.  Tevens spuiten we ook alle andere daken.  Surf hiervoor naar : www.we-protect.be

Glazen koepels kunnen ook geschilderd worden zodat de warmte in de fabriek verminderd wordt maar niet het daglicht.

Posters hechten niet meer na aanbrengen Nanotechniek.

AANBRENGEN VAN BESCHERMLAGEN MET NANO-TECHIEK

Easy-to-clean-eigenschappen

 

 Door de structuur van de op nano gebaseerde coatings kunnen vervuilingen en vocht niet meer hechten aan de behandelde oppervlakken. De coatings zijn extreem oleofoob en hydrofoob. Doordat deze vervuilingen niet meer aanhechten, zijn behandelde oppervlakken zeer eenvoudig en met milde reinigingsmiddelen schoon te houden.

 

Zelfreinigende eigenschappen

 

 Bij toepassing op glas kunnen zelfreinigende eigenschappen worden gecreëerd door het zogenaamde fotokatalytische effect. Hierbinnen herkennen we een tweetal eigenschappen.

 

 1. UV-licht: ook op de meeste bewolkte dagen nog in overvloed aanwezig, activeert de ondergrond en gaat een reactie aan met het organisch vuil en de natuurlijke aanslag. Door het oxidatieproces hecht het niet langer aan de ondergrond, lost het op en verdampt.

 

 2. De hydrofiele eigenschap: de ondergrond trekt water aan, dat vervolgens van het oppervlak loopt zonder dat er druppelvorming optreedt. Zo kunnen stof en vuil bij normaal regenachtig weer gemakkelijk worden weggespoeld. Omdat het fotokatalyseproces voortdurend actief is, zullen zelfs hardnekkige afzettingen (vogelpoep of hars van bomen) uiteindelijk worden afgebroken en van de ondergrond aflopen. Om dit proces tijdens drogere perioden te versnellen, kan de ondergrond simpelweg met schoon water worden afgespoten of afgesponst.

 

PEEL2CLEAN - HEILIG-HARTSTRAAT 82-84 - 8800 ROESELARE - CHRISTOPHE@PEEL2CLEAN.BE - 0032/498876565

MEMBER OF WE PROTECT - WWW.WE-PROTECT.BE